24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Scope 12 inspectie

Scope 12 inspectie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van een Scope 12 inspectie? Bij Houtman Elektrotechniek helpen we u graag verder. Wij zijn werkzaam in geheel nederland en helpen bedrijven en particulieren bij het inspecteren van elektrische installaties. Een scope 12 inspectie kunnen wij uitvoeren op korte termijn.

Neem nu contact op

 Een Scope 12 inspectie laten uitvoeren door ervaren experts

Wanneer u ervoor kiest om een Scope 12 inspectie te laten uitvoeren door gespecialiseerde vakmensen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij deze inspectie wordt onder andere de technische staat van uw installatie gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar de bouwkundige constructie en de connectoren. Wij kunnen hier u van dienst zijn om een zonnepanelen inspectie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Onze erkende elektriciens en inspecteurs staan voor u klaar om een NEN inspectie in de omgeving van Utrecht en de rest van Nederland uit te voeren.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak voor een inspectie

Wilt u graag een Scope 12 inspectie laten uitvoeren? Of heeft u met spoed een elektricien nodig? Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Voor een Scope 12 inspectie kunt u terecht bij Houtman Inspectie. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0605111. Heeft u een specifieke vraag? Neem ook dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!