24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » NEN 3140 inspectie

NEN 3140 inspectie

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van een NEN 3140 of NEN 1010 inspectie? Bij Houtman Elektrotechniek werken elektriciens met jarenlange ervaring. Zij beschikken over de deskundigheid en ervaring om deze inspecties uit te mogen voeren. Wij helpen u graag verder met het controleren van uw bestaande en nieuwe installaties binnen uw bedrijf, zodat het zo veilig mogelijk is voor u en uw medewerkers.

Neem nu contact op

Vakbekwame elektriciens voeren een NEN 3140 of NEN 1010 inspectie van uw elektrische installaties uit

Een NEN 3140 inspectie is essentieel voor uw veiligheid en uw bezittingen. Het gebruik van elektriciteit brengt gevaren met zich mee wanneer hier niet goed mee omgegaan wordt. Door onze vakmensen in te schakelen voor een professionele inspectie heeft u de garantie dat uw bestaande elektrische installaties veilig zijn. Daarnaast ontvangt u een rapport met daarin onze bevindingen, zoals de staat van uw bestaande installaties. Naast het uitvoeren van een NEN 3140 inspectie, kunt u bij ons ook terecht voor een NEN 1010 inspectie. Hierbij is een belangrijk verschil dat de NEN 3140 inspectie van toepassing is op bestaande installaties. Een NEN 1010 inspectie is een opleveringsinspectie van uw nieuwe elektrische installatie, uitbreiding of aanpassing. Hierbij wordt gecontroleerd of de installatie volgens de huidige veiligheidsrichtlijnen is aangelegd. Ook kunnen onze erkende elektriciens andere inspecties, zoals een zonnepanelen inspectie uitvoeren in regio Utrecht.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Maak telefonisch een afspraak met onze experts

Wilt u graag een NEN 3140 of NEN 1010 inspectie laten uitvoeren door een vakkundige elektricien in de omgeving van Utrecht? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033-2340605 of vul ons contactformulier in. In geval van spoed zijn we 24/7 bereikbaar en helpen we u snel verder. Wilt u meer weten over het verschil tussen de twee inspecties? Ook dan staan we u graag telefonisch te woord.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!