24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Keuring elektrische installatie Veenendaal

Een keuring van uw elektrische installatie in geheel Nederland

Wenst u een grondige inspectie en keuring van uw elektrische installatie in Nederland door een erkende installateur? Laat dan uw elektrische installaties, zoals uw groepenkast, keuren (inclusief inspectie) door de gespecialiseerde elektriciens van Houtman Elektrotechniek. Wij zorgen voor een professionele inspectie en keuring om uw elektrische installaties nabij Veenendaal in goede staat te houden en incidenten te voorkomen. Door uw groepenkast en andere elektra regelmatig te laten keuren, komt u dus niet voor verrassingen te staan!

Neem nu contact op

Onze keuring zorgt voor veiligheid van uw elektrische installatie.

Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service weten wij zowel grote als kleine projecten af te ronden met een perfect resultaat. Als erkend installateur mét zegelrecht gaan wij geen project uit de weg en staan we altijd voor u klaar voor het keuren van uw groepenkast. Schakel ons daarom in voor een inspectie en keuring van uw elektrische installatie op (brand)veiligheid en defecten om een veilige omgeving te creëren bij uw woning of bedrijfspand nabij Veenendaal of Utrecht. Naast onze inspectie en het keuren van bijvoorbeeld uw groepenkast, schakelt u ons ook in voor eventueel onderhoud aan elektrische installaties of het aanleggen van Demotica in Veenendaal en omgeving. Wij ondersteunen u ook graag bij:

  • De aanleg van tuinverlichting
  • Het aanleggen van datanetwerken
  • Het vervangen van uw intercom
  • Kleine renovatiewerken
  • Het verhelpen van storingen
  • Het verlenen van professioneel advies
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Bel ons op en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise gaan wij geen project uit de weg. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u is uitgevoerd. Wilt u graag een inspectie of keuring van uw elektrische installaties door ons in Apeldoorn, Utrecht, Veenendaal, Barneveld en omgeving, zoals het keuren van uw groepenkast of andere installatie? Wij werken in heel Nederland! Of wilt u dat wij een van de overige werkzaamheden komen verrichten? Neem dan telefonisch contact met ons op 085 0605 111 of vul het contactformulier in.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!