24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Zonnepanelen inspectie

Zonnepanelen inspectie

Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft, is het verstandig om regelmatig een inspectie uit te laten voeren door vakmensen. U wilt tenslotte dat alles naar behoren werkt en dat er zo min mogelijk risico’s aan het gebruik verbonden zijn. Bij Houtman Elektrotechniek beschikken we over veel expertise en ervaring en bent u te allen tijde verzekerd van uitstekende service en snelle en duidelijke communicatie.

Neem nu contact op

Wij zorgen voor een goede werking van uw zonnepanelen dankzij een vakkundige inspectie

Als u ervoor heeft gekozen om energiezuinig te leven en 100% groene stroom wilt in uw woning in Utrecht, dan zijn zonnepanelen hier uitermate geschikt voor. Belangrijk hierbij is wel om uw zonnepanelen regelmatig te laten controleren, middels een vakkundige inspectie. Onze specialisten voeren deze inspectie graag voor u uit. Zonnepanelen dienen aan diverse regels en certificaties te voldoen. Denkt u hierbij aan een Scope 12 keuring. Onze erkende elektriciens beschikken over de juiste kennis voor een grondige inspectie van uw zonnepanelen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor inspecties van uw nieuwe en bestaande elektrische installaties. Voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Maak een afspraak voor een inspectie

Wilt u graag een inspectie van uw zonnepanelen inplannen? Of bent u van plan om zonnepanelen te plaatsen in regio Utrecht en bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Bel naar 033-2340605 of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met onze snelle en duidelijke communicatie!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!