Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Scope 12 keuring

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van een Scope 12 keuring? Bij Houtman Elektrotechniek helpen we u graag verder. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en helpen bedrijven en particulieren bij het inspecteren van zonnepanelen en elektrische installaties. Een scope 12 keuring kunnen wij uitvoeren op korte termijn.

Vrijblijvende offerte opvragen

Een Scope 12 inspectie laten uitvoeren door ervaren experts

Wanneer u ervoor kiest om een Scope 12 inspectie te laten uitvoeren door gespecialiseerde vakmensen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij deze inspectie wordt onder andere de technische staat van uw installatie gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar de bouwkundige constructie en de connectoren. Wij kunnen hier u van dienst zijn om een zonnepanelen inspectie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Onze erkende elektriciens en inspecteurs staan voor u klaar om een NEN inspectie door heel Nederland uit te voeren.

Scope 12 keuring voor uw zonnestroom installaties

Een scope 12 keuring voor zonnestroom installaties is opgedeeld in twee inspecties. De scope 12 inspectie kent een eerste bijzondere inspectie en een periodieke inspectie. Bij de EBI-inspectie worden zaken onderzocht die bij een latere PI-inspectie niet nogmaals onderzocht hoeven te worden.

Maak een afspraak voor een keuring

Wilt u graag een Scope 12 keuring laten uitvoeren? Onze vakmensen staan voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Voor een Scope 12 inspectie kunt u terecht bij Houtman Elektrotechniek. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wenst u meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 060 51 11. Of vul ons contact formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen