Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

erkende inspecteur

Scope 12 keuring

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van een Scope 12 keuring? Bij Houtman Elektrotechniek helpen we u graag verder. Wij zijn werkzaam in geheel Nederland en helpen bedrijven en particulieren bij het inspecteren van zonnepanelen en elektrische installaties. Een scope 12 keuring kunnen wij uitvoeren op korte termijn.

Vrijblijvende offerte opvragen

Een Scope 12 inspectie laten uitvoeren door ervaren experts

Houtman Elektrotechniek is een toonaangevende speler op het gebied van zonnepaneleninspectie en is SCIOS Scope12 gecertificeerd. Wanneer u ervoor kiest om uw zonnepanelen te laten inspecteren door Houtman Elektrotechniek, bent u verzekerd van hoogwaardige service en expertise op het gebied van zonne-energie en Scope 12 inspecties.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Wanneer u ervoor kiest om een Scope 12 inspectie te laten uitvoeren door gespecialiseerde vakmensen, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bij deze inspectie wordt onder andere de technische staat van uw installatie gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar de bouwkundige constructie en de connectoren. Wij kunnen hier u van dienst zijn om een zonnepanelen inspectie uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Onze erkende elektriciens en inspecteurs staan voor u klaar om een SCOPE12 inspectie door heel Nederland uit te voeren.

Scope 12 keuring voor uw zonnestroom installaties

Een zonnepaneleninspectie is van groot belang voor het behoud van uw zonne-energiesysteem. Tijdens een inspectie worden de zonnepanelen, omvormer en bedrading zorgvuldig geïnspecteerd om te zorgen dat deze optimaal presteren en veilig zijn voor gebruik. Een inspectie door Houtman Elektrotechniek geeft u de gemoedsrust dat uw zonnepanelen op de juiste manier functioneren en dat eventuele problemen tijdig worden opgelost. Een scope 12 keuring voor zonnestroom installaties is opgedeeld in twee inspecties. De scope 12 inspectie kent een eerste bijzondere inspectie en een periodieke inspectie. Bij de EBI-inspectie worden zaken onderzocht die bij een latere PI-inspectie niet nogmaals onderzocht hoeven te worden.

Ervaren inspecteurs

Als SCIOS Scope12 gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van zonnepaneleninspectie. Onze inspecteurs zijn zeer ervaren en getraind om mogelijke problemen op te sporen voordat deze tot ernstige schade leiden. Onze inspecties omvatten ook een grondige rapportage van de bevindingen en aanbevelingen voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden.

Scope 12 inspectie inplannen

Onze vakmensen staan voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Voor een Scope 12 inspectie kunt u terecht bij Houtman Elektrotechniek. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wenst u meer informatie over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 060 51 11. Of vul ons contact formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Een SCIOS Scope 12 inspectie voor zonnepanelen is een verplichte inspectie om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw zonnestroominstallatie te waarborgen. Het is een wettelijke verplichting om deze inspectie uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Een SCIOS Scope 12 inspectie voor zonnepanelen mag alleen worden uitgevoerd door erkende SCIOS Scope 12 inspectiebedrijven. Deze bedrijven moeten voldoen aan strenge eisen en richtlijnen om erkend te worden.

Tijdens een SCIOS Scope 12 inspectie voor zonnepanelen worden verschillende onderdelen van de installatie gecontroleerd, zoals de omvormer, bekabeling, bevestigingssystemen, isolatie en aarding. Ook worden de documentatie en keuringsrapporten gecontroleerd.

Ja, u dient zelf de nodige documentatie en keuringsrapporten te verzamelen en beschikbaar te stellen tijdens de inspectie. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de zonnepaneleninstallatie goed bereikbaar is voor de inspecteur.

Het is raadzaam om contact op te nemen met een erkende inspecteur voor een offerte op maat. Een professionele inspecteur kan uw specifieke situatie beoordelen en u een nauwkeurige schatting geven van de kosten van de inspectie. Het is belangrijk om te onthouden dat het niet verstandig is om alleen te kijken naar de kosten van een inspectie, maar ook naar de kwaliteit van de inspectie en de reputatie van de inspecteur.

Contact met Houtman Elektrotechniek via WhatsApp