Loading...

 • In een huis in Utrecht dat wij verhuren was de spanning op de 1e etage uitgevallen. Geen licht televisie etc. Via internet gezocht naar een elektricien en daar kwam Jacco Houtman goed uit. Hij had ook nog een prijs gewonnen en was aangesloten bij een branche organisatie. Ik heb een afspraak gemaakt en heeft alles doorgemeten, geen spanning. De centraaldoos waar alle draden bij elkaar komen was ook niet te vinden. Op zijn advies moest ik contact zoeken met een timmerman die gaten moest boren in de houten vloer zodat hij kon zoeken naar de centraaldoos. Ze moesten gelijktijdig aanwezig zijn en dat lukte. In de keuken onder de wasmachine werd hij na veel geduld gevonden. Door het trillen van de wasmachine was er één draad los gegaan. Toen was het leed snel geleden en heeft hij tot volle tevredenheid alles op een nette manier afgewerkt. Als ik nog een keer problemen krijg bel ik weer naar hem want dan weet ik dat het probleem, in ons geval best lastig, opgelost wordt.

  Dick Meijers Avatar
  Dick Meijers
  10/10/2019

  Ik ben ontzettend goed geholpen. Wellicht niet de goedkoopste, maar daartegenover staat wel snelheid, goede kwaliteit en klantvriendelijkheid!

  Ik zeer tevreden met Houtman Elektrotechniek. Dank voor het helpen met de groepenkast en de aansluiting voor de inductieplaat!

  Daniel Meeuwisz Avatar
  Daniel Meeuwisz
  8/23/2019

  Niet doen!!

  Het enige goeie was dat hij op tijd langs kwam in het weekend. Geen duidelijke uitleg, veel drama (hij had nog nooit zoiets gezien) voordat hij startte en later bleek ook nog eens een onjuiste analyse van het probleem. Hij gaf aan dat het probleem bij ons lag, waar dat niet het geval was. Ook gaf hij aan dat er 35 amp aansluitingen zaten, waar dat 50 amp was. Na 20 minuten was hij al weer weg en gaf aan dat Stedin moest komen, maar of we wel even snel wilde tekenen op de niet gespecificeerde werkbon. Had goede recenties gelezen dus dacht, dit zal wel kloppen.

  Stedin had op basis van de verkeerde analyse de verkeerde amp 35 mee, waardoor we nog 1,5 uur langer bezig waren. Wel direct 30 minuten na zijn bezoek direct een factuur gekregen van ruim €300,-.(200% over alle kosten) en inmiddels 2 weken later al 2 herinneringen en nu al een aanmaning.. Bij navraag per e-mail komt hij uiteindelijk met een kleine korting omdat wij aangeven een slechte review te geven en vonden dat zijn all in tarief nogal misleidend is. Komt hij met de reactie dat wij zelf best ook een goede review konden gebruiken... Kwa inhoud reageert hij het af door te zeggen, dat hij goed zat door stedin in te schakelen en wat fijn dat er geen brand is ontstaan en wijst hij in al zijn reacties alleen maar op de getekende onduidelijke werkbon en of we graag direct willen betalen.

  Sorry maar voor ons nooit meer!

  Remco Avatar
  Remco
  8/19/2019

  Zeer snel en vakkundig geholpen. Top!

  Jeannet Numan Avatar
  Jeannet Numan
  8/13/2019
 • Door instructies via de telefoon een storing van de elektrische kookplaat verholpen, zeer snelle en goede service!

  H. Kolk Avatar
  H. Kolk
  3/04/2019

  Inductie aangesloten en stoppenkast vervangen. Werkzaamheden vlot en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden !

  Dennis Verwoert Avatar
  Dennis Verwoert
  2/14/2019

  Jacco is een vriendelijk vent met kennis van zaken en zeker niet beroerd om meer te doen dan gevraagd. Levert net werk af!

  Ik zou hem zeker weer bellen.
  (Electra aangelegd op twee nieuwe slaapkamers, stopcontacten en schakelaars)

  Jeroen van de Weerd Avatar
  Jeroen van de Weerd
  9/07/2018

  We hadden vanmorgen problemen met onze stoppenkast. Om half tien belde ik firma Houtman en om half elf was het probleem opgelost en hadden we een nieuwe stoppenkast. Super snel dus, goede communicatie en prima prijs! Wij weten dus wel wie we een volgende keer bellen ;-)!

  A Google User Avatar
  A Google User
  9/04/2018