Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Periodieke vervolginspectie (PI)

Tijdens de Periodieke vervolginspecties (PI) wordt voornamelijk gekeken naar de toestand van de installatie. Zo wordt er gecontroleerd op slijtages of mankementen die voor storingen, brand of andere ongemakken kan zorgen, maar ook worden er metingen uitgevoerd die gericht zijn op het traceren van fabricagefouten of schade.

Vrijblijvende offerte opvragen

Periodieke inspectie zonnepanelen

Het doel van de Periodieke vervolginspectie is om uw elektrische installatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren. Daarbij waarborgen onze ervaren inspecteurs de veiligheid van de installaties. Dit kan dus ook een zonnepanelen inspectie zijn. We controleren aan de hand van een NEN 1010 keuring de veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van de installatie.

default

PI inspectie laten uitvoeren bij Houtman Elektrotechniek

Wenst u een grondige inspectie en/of keuring van uw zonnepanelen installatie door een erkende inspecteur? Houtman Elektrotechniek zorgt voor een professionele inspectie en keuring om uw elektrische installaties in goede staat te houden en incidenten te voorkomen. Door uw elektra regelmatig te laten inspecteren, komt u minder snel voor verrassingen te staan.

Contact opnemen