Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Nieuwe groepenkast

Wilt u een nieuwe groepenkast laten plaatsen in uw meterkast of een oude groepenkast vervangen? Laat dit doen door een Sterkin erkende installateur, zodat u er zeker van bent dat dit op de juiste manier gebeurt. Bij Houtman Elektrotechniek werken erkende installateurs mét zegelrecht. Dit stelt hen in staat om uw hoofdverzekering veilig te vervangen en uw spanningen uit te schakelen. Wilt u een nieuwe stoppenkast, meterkast of groepenkast laten plaatsen of wenst u aanpassingen hieraan? Dan helpen wij u graag verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een groepenkast vervangen

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel opgedane kennis in het uitvoeren van zowel grote als kleine elektrotechnische projecten. Houtman Elektrotechniek levert dan ook kwaliteit, zeker als het gaat om het plaatsen van een nieuwe groepenkast of een oude groepenkast vervangen. Wij geven op de installatie van de nieuwe groepenkast één jaar garantie. Maar daar blijft het niet bij! Daarnaast ontvangt u namelijk ook nog eens tien jaar garantie van de fabrikant op de nieuwe groepenkast zelf.

Stoppenkast of meterkast laten plaatsen

Ook is het bij ons mogelijk om een nieuwe meterkast of stoppenkast te laten plaatsen op vakkundige wijze. Weet u niet zeker of u een stoppenkast of groepenkast heeft? Nieuwe stoppenkasten plaatsen wij veelal in verouderde woningen, aangezien een stoppenkast de voorganger van een groepenkast is. Uiteraard kijken wij graag met u mee om dit vast te stellen.

Uw groepenkast laten vervangen met garantie

Wanneer de aardlekschakelaar niet meer werkt omdat u een verouderde groepenkast heeft, doet u er goed aan om uw oude groepenkast te laten vervangen door een nieuwere variant. Ook wanneer u een uitbreiding aan uw groepenkast wenst helpen wij u hier graag bij. Onze erkende installateurs kijken graag met u mee naar de groepenkast die u wilt laten vervangen. Daarna geven zij u advies over wat de meest passende oplossing is voor het laten plaatsen van uw groepenkast of zelfs voor het vervangen van uw hoofdzekering.

Altijd een passende oplossing

Bij Houtman Elektrotechniek gaan wij altijd voor de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Wilt u een nieuwe groepenkast, stoppenkast of meterkast laten plaatsen? Met geheel op maat gemaakte groepenkasten kunnen wij u precies aanbieden wat goed bij uw huis past. Wij geven u dan ook de garantie van de beste service en wij stellen ons graag beschikbaar voor andere elektrotechnische projecten zoals het plaatsen van keukeninstallaties en aanleggen van datanetwerken.

Contact opnemen