24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Nieuwe groepenkast Veenendaal

Nieuwe groepenkast Veenendaal

Wilt u een nieuwe groepenkast laten plaatsen in uw meterkast of een oude groepenkast laten vervangen? Laat dit doen door een Sterkin erkende installateur, zodat u er zeker van bent dat dit op de juiste manier gebeurt. Bij Houtman Elektrotechniek werken erkende installateurs mét zegelrecht. Dit stelt hen in staat om uw hoofdverzekering veilig te vervangen en uw spanningen uit te schakelen. Wilt u een nieuwe stoppenkast, meterkast of groepenkast laten plaatsen of wenst u aanpassingen hieraan? Dan helpen wij u graag verder!

Neem nu contact op

Een nieuwe groepenkast, stoppenkast of meterkast laten plaatsen

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel opgedane kennis in het uitvoeren van zowel grote als kleine elektrotechnische projecten. Houtman Elektrotechniek levert dan ook kwaliteit, zeker als het om het plaatsen van een nieuwe groepenkast gaat. Wij geven op de installatie van de nieuwe groepenkast één jaar garantie. Maar daar blijft het niet bij! Daarnaast ontvangt u namelijk ook nog eens tien jaar garantie van de fabrikant op de nieuwe groepenkast zelf. Ook is het bij ons mogelijk om een nieuwe meterkast of stoppenkast te laten plaatsen op vakkundige wijze. Weet u niet zeker of u een stoppenkast of groepenkast heeft? Nieuwe stoppenkasten plaatsen wij veelal in verouderde woningen, aangezien een stoppenkast de voorganger van een groepenkast is. Uiteraard kijken wij graag met u mee om dit vast te stellen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Uw groepenkast laten vervangen met garantie

Wanneer de aardlekschakelaar niet meer werkt omdat u een verouderde groepenkast heeft, doet u er goed aan om uw oude groepenkast te laten vervangen door een nieuwere variant. Ook wanneer u een uitbreiding aan uw groepenkast wenst helpen wij u hier graag bij. Onze erkende installateurs kijken graag met u mee naar de groepenkast die u wilt laten vervangen. Daarna geven zij u advies over wat de meest passende oplossing is voor het laten plaatsen van uw groepenkast of zelfs voor het vervangen van uw hoofdzekering.

Altijd een passende oplossing

Bij Houtman Elektrotechniek gaan wij altijd voor de best mogelijke oplossing voor uw situatie. Wilt u een nieuwe stoppenkast, groepenkast of meterkast laten plaatsen? Met geheel op maat gemaakte groepenkasten kunnen wij u precies aanbieden wat goed bij uw huis past. Wij geven u dan ook de garantie van de beste service en wij stellen ons graag beschikbaar voor andere elektrotechnische projecten zoals het plaatsen van keukeninstallaties en aanleggen van datanetwerken. Ruikt u een brandlucht of werken de aardlekschakelaars niet meer? Bel dan naar onze spoeddienst via 085 0605 111 waar wij 24/7 beschikbaar zijn voor noodsituaties. Tevens kunt u via dit nummer een afspraak maken.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!