Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

NEN 3140 keuring

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van een NEN 3140 keuring? Bij Houtman Elektrotechniek werken elektriciens met jarenlange ervaring. Zij beschikken over de deskundigheid en ervaring om deze inspecties uit te mogen voeren. Wij helpen u graag verder met het controleren van uw bestaande en nieuwe installaties binnen uw bedrijf, zodat het zo veilig mogelijk is voor u en uw medewerkers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

NEN 3140 inspecties

Een NEN 3140 inspectie is essentieel voor uw bezittingen en vooral voor de veiligheid. Het gebruik van elektriciteit brengt gevaren met zich mee, zeker wanneer de installaties niet goedgekeurd of geïnspecteerd zijn. Geadviseerd wordt om de NEN 3140 inspectie om de 3 á 5 jaar te herhalen als periodieke inspectie. Niet alleen omdat het verplicht is deze uit te voeren, maar ook voor uw veiligheid en die van vele anderen. Laat de NEN 3140 keuring uitvoeren door Houtman Elektrotechniek; door onze vakmensen in te schakelen voor een professionele inspectie heeft u de garantie dat uw bestaande elektrische installaties, na goedkeuring, veilig zijn. U ontvangt een rapport van de NEN 3140 eerste bijzondere inspectie met daarin onze bevindingen en staat van uw elektrische installatie.

Vakbekwame keurmeesters inschakelen voor NEN 3140 keuring

Een NEN 3140 keuring is essentieel voor uw veiligheid en uw bezittingen. Het gebruik van elektriciteit brengt gevaren met zich mee wanneer hier niet goed mee omgegaan wordt. Door onze vakmensen in te schakelen voor een professionele inspectie heeft u de garantie dat uw bestaande elektrische installaties veilig zijn. Daarnaast ontvangt u een rapport met daarin onze bevindingen, zoals de staat van uw bestaande installaties. Naast het uitvoeren van een NEN 3140 inspectie, kunt u bij ons ook terecht voor een NEN 1010 inspectie. Hierbij is een belangrijk verschil dat de NEN 3140 inspectie van toepassing is op bestaande installaties. Een NEN 1010 keuring is een opleveringsinspectie van uw nieuwe elektrische installatie, uitbreiding of aanpassing. Hierbij wordt gecontroleerd of de installatie volgens de huidige veiligheidsrichtlijnen is aangelegd.

Maak telefonisch een afspraak met onze experts

Wilt u graag een NEN 3140 inspectie laten uitvoeren door een vakkundige keurmeester? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 060 51 11 of vul ons contactformulier in. Wij zijn snel bereikbaar en helpen u in iedere situatie snel verder. Wilt u meer weten over het verschil tussen de twee inspecties? Ook dan staan we u graag telefonisch te woord.

Neem nu contact op