Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

NEN 1010 keuring

Wanneer u een nieuwe elektrische installatie in gebruik neemt, is het van zeer groot belang dat deze veilig en vakkundig wordt aangelegd. Voor uzelf en voor uw omgeving. Een NEN 1010 keuring is een opleveringsinspectie voor uw nieuwe elektrische installatie, uitbreiding of aanpassing. Bij de NEN 1010 keuring wordt gekeken naar de staat van elektrische installatie en of de richtlijnen van de fabrikant zijn nageleefd. Ook wordt gecontroleerd of de installatie volgens de huidige veiligheidsrichtlijnen is aangelegd. Deze inspectie is eenmalig en uiteraard ontvangt u van Inspectiebureau Houtman het rapport met daarin alle bevindingen, zoals de staat van uw elektrische installatie.

Vrijblijvende offerte opvragen

Onze NEN 1010 zonnepanelen inspectie

Wanneer u op zoek bent naar ervaren inspecteurs voor het uitvoeren van een NEN1010 zonnepanelen inspectie , zit u goed bij Houtman Elektrotechniek! Onze inspecteurs beschikken over de deskundigheid en ervaring om deze inspecties uit te mogen voeren. Wij helpen u graag verder met het controleren van uw bestaande en nieuwe installaties binnen uw bedrijf, zodat het zo veilig mogelijk is voor u en uw medewerkers.

Ervaren en deskundige NEN 1010 inspecties

Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service weten wij zowel grote als kleine projecten af te ronden met een perfect resultaat. Als erkend installateur, voor onder andere NEN 1010 inspecties, mét zegelrecht gaan wij geen project uit de weg en staan we altijd voor u klaar voor het keuren van uw groepenkast. Schakel ons daarom in voor een inspectie en keuring van uw zonnepanelen om een veilige omgeving te creëren bij uw woning of bedrijfspand.

NEN 1010 keuring, grondig en professioneel

Wenst u een grondige inspectie en keuring op het gebied van de zonnepanelen installatie? Wij kunnen dan een eerste bijzondere NEN 1010 keuring voor u uitvoeren. Wij zorgen voor een professionele inspectie en keuring om uw elektrische installaties in goede staat te houden en incidenten te voorkomen. Door uw zonnepanelen veilig en betrouwbaar te laten functioneren kunt u periodieke vervolginspecties laten uitvoeren.

Informeer gelijk naar de mogelijkheden van een NEN 1010 keuring

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise gaan wij geen project uit de weg. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u is uitgevoerd. Plan gelijk een NEN 1010 keuring in door telefonisch contact met ons op te nemen 085 0605 111 of ons contactformulier in te vullen.

Contact opnemen