Snelle doorlooptijden

Actief betrokken   Altijd persoonlijke aandacht

zonnepanelen inspectie

NEN 1010 keuring

Wanneer u een nieuwe elektrische installatie in gebruik neemt, is het van zeer groot belang dat deze veilig en vakkundig wordt aangelegd. Voor uzelf en voor uw omgeving. Een NEN 1010 keuring is een opleveringsinspectie voor uw nieuwe elektrische installatie, uitbreiding of aanpassing. Bij de NEN 1010 keuring wordt gekeken naar de staat van elektrische installatie en of de richtlijnen van de fabrikant zijn nageleefd. Ook wordt gecontroleerd of de installatie volgens de huidige veiligheidsrichtlijnen is aangelegd. Deze inspectie is eenmalig en uiteraard ontvangt u van Inspectiebureau Houtman het rapport met daarin alle bevindingen, zoals de staat van uw elektrische installatie.

Vrijblijvende offerte opvragen

Onze NEN 1010 inspectie

Wanneer u op zoek bent naar ervaren inspecteurs voor het uitvoeren van een NEN1010 zonnepanelen inspectie , zit u goed bij Houtman Elektrotechniek! Onze inspecteurs beschikken over de deskundigheid en ervaring om deze inspecties uit te mogen voeren. Wij helpen u graag verder met het controleren van uw bestaande en nieuwe installaties binnen uw bedrijf, zodat het zo veilig mogelijk is voor u en uw medewerkers.

Ervaren en deskundige NEN 1010 inspecties

Met onze jarenlange ervaring en uitstekende service weten wij zowel grote als kleine projecten af te ronden met een perfect resultaat. Als erkend installateur, voor onder andere NEN 1010 inspecties, mét zegelrecht gaan wij geen project uit de weg en staan we altijd voor u klaar voor het keuren van uw groepenkast. Schakel ons daarom in voor een inspectie en keuring van uw zonnepanelen om een veilige omgeving te creëren bij uw woning of bedrijfspand.

NEN 1010 keuring, grondig en professioneel

Wenst u een grondige inspectie en keuring op het gebied van de zonnepanelen installatie? Wij kunnen dan een eerste bijzondere NEN 1010 keuring voor u uitvoeren. Wij zorgen voor een professionele inspectie en keuring om uw elektrische installaties in goede staat te houden en incidenten te voorkomen. Door uw zonnepanelen veilig en betrouwbaar te laten functioneren kunt u periodieke vervolginspecties laten uitvoeren.

Informeer gelijk naar de mogelijkheden van een NEN 1010 keuring

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise gaan wij geen project uit de weg. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u is uitgevoerd. Plan gelijk een NEN 1010 keuring in door telefonisch contact met ons op te nemen 085 060 51 11 of ons contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Wat is een NEN1010 inspectie?
Een NEN1010 inspectie is een grondige inspectie van de elektrische installatie en apparaten in een woning of bedrijfspand om te bepalen of ze voldoen aan de veiligheidsnormen van de NEN1010.

Waarom is een NEN1010 inspectie belangrijk?
Een NEN1010 inspectie is belangrijk omdat het de veiligheid van uw elektrische installatie en apparaten waarborgt. Het kan potentiële gevaren identificeren en ervoor zorgen dat uw installatie voldoet aan de normen van de NEN1010.

Hoe vaak moet een NEN1010 inspectie worden uitgevoerd?
Het wordt aanbevolen om een NEN1010 inspectie om de vijf jaar uit te voeren. Als er echter significante veranderingen aan de elektrische installatie zijn aangebracht of als er problemen zijn geconstateerd, kan het nodig zijn om eerder een inspectie uit te voeren.

Hoe lang duurt een NEN1010 inspectie?
De duur van een NEN1010 inspectie kan variëren, afhankelijk van de omvang van de installatie en de apparaten die worden geïnspecteerd. Over het algemeen duurt een inspectie enkele uren tot een hele dag. Onze inspecteurs streven ernaar om de inspectie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder daarbij de grondigheid en nauwkeurigheid van de inspectie in gevaar te brengen.

Wat gebeurt er na een NEN1010 inspectie?
Na de inspectie ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor eventuele verbeteringen. Als er problemen worden geconstateerd, geven wij u advies over de mogelijke oplossingen en de stappen die u kunt nemen om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installatie te verbeteren.