24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Kookgroep aanleggen

Kookgroep aanleggen

Uw kookgroep (ook wel fornuisgroep) aanleggen vergt de nodige ervaring en kennis. Kennis die u zelf wellicht niet in huis heeft. Schakel onze vakmensen in en u bent verzekerd van een passende oplossing en de beste service. Houtman Elektrotechniek schakelt u in voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

Neem nu contact op

Een kookgroep aanleggen laat u aan de specialist over

Wanneer u een kookgroep wilt aanleggen is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen van het fornuis. In veel gevallen is het namelijk noodzakelijk om een kookgroep aan te leggen doordat het vermogen te hoog. De elektrische delen van het fornuis worden dan in tweeën gesplitst en aan de groepenkast aangesloten. Naast het installeren van een kookgroep, schakelt u ons ook in voor diverse andere complexe elektrotechnische projecten, zoals groepenkasten vervangen, storingen verhelpen en tuinverlichting aanleggen. Zou u graag professioneel advies wensen van ons elektrotechnisch installatiebureau? Ook dan staan wij voor u klaar.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag uw kookgroep op een vakkundige wijze laten aanleggen door ons? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 0605 111. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij stellen deze geheel naar uw wensen op.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!