Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Hoofdzekering vervangen in regio Veenendaal

Laat uw hoofdzekering vervangen door een elektricien met zegelrecht van Houtman Elektrotechniek uit Veenendaal en u bent verzekerd van de beste kwaliteit. Wij opereren volgens de huidige norm en wetgeving en dit wordt gecontroleerd door Sterkin. Op deze manier bent u verzekerd van uitstekend vakmanschap. Zet ons in voor al uw lastige klussen op het gebied van elektriciteit.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een elektricien met zegelrecht om uw hoofdzekering te vervangen nabij Veenendaal

Houtman Elektrotechniek in Veenendaal is met vlag en wimpel geslaagd als erkend elektricien en heeft daarom ook zegelrecht behaald. Dit betekent dat wij uw hoofdzekering mogen vervangen en de spanning veilig kunnen uitschakelen om bijvoorbeeld uw groepenkast in regio Veenendaal en Utrecht te vervangen. Daarnaast schakelt u ons ook in voor vele overige elektrotechnische projecten. Denk hierbij aan het aanleggen van een kookgroep, het plaatsen een nieuwe groepenkast en het uitvoeren van een NEN inspectie. Dit zijn werkzaamheden waar wij veel ervaring mee hebben. Wilt u uw hoofdzekering laten vervangen door een elektricien met zegelrecht uit Veenendaal? Dan staat ons team met professionals voor u klaar!

Schakel onze speciale storingsdienst in bij noodgevallen

Met ervaring in zowel grote als kleine projecten helpen wij u als elektricien met zegelrecht uit de brand. Wij gaan voor u op zoek naar een passende oplossing om zo het beste resultaat te behalen. Heeft u een noodgeval? Geen paniek. Wij zijn namelijk 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen in de regio van Arnhem, Utrecht, Wageningen, Barneveld, Amersfoort, Ede of Veenendaal. Zodra u een brandlucht ruikt of uw groepen steeds uitvallen, neemt u telefonisch contact met ons op via 085 060 51 11. Wilt u uw hoofdzekering of intercom laten vervangen door een elektricien met zegelrecht uit Veenendaal en heeft u daar vragen over? Ook dan zijn wij bereikbaar op dit nummer voor verdere vragen.

Contact opnemen

Contact met Houtman Elektrotechniek via WhatsApp