24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Extra groep meterkast Veenendaal

Een extra groep in de meterkast

Wilt u voor het toevoegen van een extra groep in de meterkast graag een erkende installateur inschakelen? Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden staat ons team van Houtman Elektrotechniek voor u klaar. Onze vakmensen helpen u met zowel grote als kleine projecten zodat uw meterkast thuis weer op orde is.

Neem nu contact op

Een extra groep vakkundig laten aanleggen in de meterkast

Wilt u uw groepen beter verdeeld hebben in uw meterkast of daar extra groepen aan toegevoegd hebben? Doorgaans is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen wanneer de reeds bestaande groepen de stroomvoorziening niet meer kunnen verwerken. Om te voorkomen dat deze overbelast raakt, helpen wij u bij het aanleggen van een extra groep in uw meterkast. Wij beschikken over geheel op maat gemaakte groepenkasten waardoor het mogelijk is om u precies aan te bieden wat goed bij uw huis past. Wij stellen ons graag beschikbaar om u van de best mogelijke service te voorzien.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar

In geval van spoed kunnen wij u razendsnel van dienst zijn middels onze 24/7 service. Wanneer u een brandlucht ruikt of de aardlekschakelaars niet meer werken zorgen wij dat dit verholpen wordt. Neem contact met ons op wanneer u een extra groep in uw meterkast wilt via 085 0605 111. Voor noodsituaties staat onze storingsdienst voor u klaar via hetzelfde nummer.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!