24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Erkende elektricien

Een erkende elektricien voor uw elektra

Bent u woonachtig in de provincie Utrecht of Gelderland en zoekt u een erkende elektricien? Houtman Elektrotechniek is dé perfecte partner op het gebied van elektrotechniek. Wij pakken voor zowel bedrijven als particulieren de meest uiteenlopende elektronische projecten op. Of u nu kleine werkzaamheden heeft liggen of een groot, complex vraagstuk – wij zorgen voor een erkende installateur voor uw elektra!

Neem nu contact op

Een door Sterkin erkende elektricien nabij Utrecht voor de beste kwaliteit

Geef uw elektrotechniekwerkzaamheden in regio Utrecht met een gerust hart uit handen, want wij zijn een Sterkin erkende elektricien. Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties controleert en bevordert. Laat uw elektra over aan een erkende installateur en u weet zeker dat alle werkzaamheden op een snelle en correcte wijze uitgevoerd worden. Wij houden ons strikt aan de normen en eisen wat betreft meetapparatuur en gereedschappen en worden hierop gecontroleerd door Sterkin. Wij worden periodiek gecontroleerd op kennis en werkzaamheden op het gebied van elektra en aan iedere erkende installateur worden opleidingseisen gesteld. Op die manier garanderen wij u de hoge kwaliteit.

De werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren

Omdat wij een erkend installateur zijn voor uw elektra, hebben wij zegelrecht. Dit biedt ons de mogelijkheid om een zeer breed scala aan werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, zoals het vervangen van uw intercom. In tegenstelling tot vele andere installatiebedrijven, mogen wij uw hoofdverzekering en groepenkasten vervangen. Kortom: wanneer u voor een erkende elektricien in de provincie Utrecht of Gelderland gaat, dan kiest u voor onze erkende installateur voor zekerheid en hoge kwaliteit wat betreft elektra.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op en ervaar onze uitstekende service

Houtman Elektrotechniek is een erkende elektricien die opereert in de provincies Utrecht en Gelderland. Zo zijn wij actief in de omgeving van Amersfoort, Arnhem, Veenendaal, Utrecht, Wageningen en Barneveld. Heeft u in een van deze gebieden met spoed een erkende installateur nodig voor uw elektra? Onze storingsdienst staat 24/7 paraat voor u wanneer u een storing constateert of u problemen ondervindt aan uw elektra. Bel gerust naar 085 0605 111 en wij sturen zo snel mogelijk een erkende elektricien uw kant op om uw elektra te controleren.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!