24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Wageningen

Elektricien in Wageningen

Schakel een erkende elektricien in voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in Wageningen. Of dat nu binnen uw bedrijf of in huis is: schakel ons in voor zowel kleine als grote projecten en laat uw zorgen uit handen nemen.

Neem nu contact op

Een erkende elektricien in Wageningen voor uw lastige klussen

Naast dat wij bij Houtman Elektrotechniek Sterkin erkende installateurs in dienst hebben, zijn wij ook met vlag en wimpel geslaagd voor een zegelrecht. Dit stelt ons in staat, in tegenstelling tot vele andere elektriciens, om uw groepenkasten te vervangen en uw spanning veilig uit te schakelen. Wij ondersteunen u daarnaast met nog veel meer werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Het plaatsen van keukeninstallaties en domotica
  • Het aanleggen van (buiten)verlichting of camerabeveiliging
  • Het vervangen of moderniseren van uw stoppenkast
  • Onze storingsdienst helpt u uit de brand bij een acute storing
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Ons werkgebied gaat verder

Naast dat wij u bedienen als elektricien in Wageningen, gaat ons werkgebied veel verder. Ook in de regio van Arnhem, Utrecht, Woudenberg, Barneveld, Amersfoort, Ede of Veenendaal helpen wij u graag bij uw elektrotechnische projecten en zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoed met onze storingsdienst via 085 0605 111. Lees onze zeer positieve recensies op de website en ontdek de ervaringen die klanten met ons hebben. Laat uw werkzaamheden verrichten door een elektricien in Wageningen en bel naar 0317-234000 of stuur een e-mail naar info@houtmanelektrotechniek.nl.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!