Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Elektricien in Veenendaal

Heeft u een specifiek probleem aan uw elektriciteit en wilt u daar een deskundige elektricien nabij Veenendaal naar laten kijken? Dan kunnen wij u bij Houtman Elektrotechniek uitstekend helpen. Voor al uw elektrotechnische problemen in regio Utrecht bieden we u een passende oplossing. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u wordt verricht.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een erkende elektricien voor uw problemen in regio Veenendaal

Voor veel uiteenlopende projecten zijn wij inzetbaar als uw elektricien in regio Veenendaal. Denk hierbij aan het vervangen of moderniseren van uw stoppenkast, het verhelpen van storingen in de elektra en het aanleggen van buitenverlichting en zonnepanelen. Hierbij mag u ervan uit gaan dat wij te allen tijde de hoogste kwaliteit leveren. Houtman Elektrotechniek is namelijk een erkende installateur waardoor wij u de garantie geven dat er echt vakmanschap geleverd wordt.

Elektricien in Veenendaal

Ons behaalde zegelrecht stelt ons in staat om complexe projecten voor u op te pakken. Denkt u hierbij aan het vervangen van de hoofdzekering en het veilig uitschakelen van de spanning wanneer we uw groepenkast vervangen. Met welk project in kunt u onze elektriciens in Veenendaal gebruiken? Wij staan altijd voor u klaar!

Bel onze storingsdienst

Ondervindt u een plotselinge stroomstoring of is de stoppenkast in uw huis of bedrijfspand kapot? Wij zijn snel bereikbaar om u daar zo spoedig mogelijk bij te helpen. Bel ons via 085 060 51 11 of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw elektricien in en nabij Veenendaal. Maak direct een afspraak en wij komen bij u langs!

Neem nu contact op