24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Veenendaal

Elektricien in Veenendaal en Ede

Heeft u een specifiek probleem aan uw elektriciteit en wilt u daar een deskundige elektricien nabij Veenendaal en Ede naar laten kijken? Dan kunnen wij u bij Houtman Elektrotechniek uitstekend helpen. Voor al uw elektrotechnische problemen in regio Utrecht bieden we u een passende oplossing. Wij zetten graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat het werk naar volle tevredenheid voor u wordt verricht.

Neem nu contact op

Een erkende elektricien voor uw problemen in regio Veenendaal en Ede

Voor veel uiteenlopende projecten zijn wij inzetbaar als uw elektricien in regio Veenendaal en Ede. Denk hierbij aan het vervangen of moderniseren van uw stoppenkast, het verhelpen van storingen in de elektra en het aanleggen van buitenverlichting en zonnepanelen. Hierbij mag u ervan uit gaan dat wij te allen tijde de hoogste kwaliteit leveren. Houtman Elektrotechniek is namelijk een Sterkin erkende installateur waardoor wij u de garantie geven dat er echt vakmanschap geleverd wordt. Daarnaast stelt ons behaalde zegelrecht ons in staat om complexe projecten voor u op te pakken. Denkt u hierbij aan het vervangen van de hoofdzekering en het veilig uitschakelen van de spanning wanneer we uw groepenkast vervangen. Met welk project in regio Utrecht kunt u onze hulp gebruiken? Als elektricien in Veenendaal en Ede staan we altijd voor u klaar!

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Bel onze storingsdienst bij spoedgevallen

Ondervindt u een plotselinge stroomstoring of is de stoppenkast in uw huis of bedrijfspand kapot? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u daar zo spoedig mogelijk bij te helpen. Bel met onze storingsdienst via 085 0605 111 of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw elektricien in en nabij Veenendaal en Ede, maar ook in verdere plaatsen zoals Apeldoorn en Barneveld. Heeft u geen spoed? Bel dan voor een afspraak naar 0318-250010 of stuur een e-mail naar info@houtmanelektrotechniek.nl.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!