Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Elektricien in Veenendaal

Welkom op de website van Houtman Elektrotechniek, dé erkende installateur met zegelrecht in Veenendaal en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een erkende elektricien voor uw problemen in regio Veenendaal

Als erkend installateur met zegelrecht bent u bij ons verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan garant voor een professionele aanpak en leveren werk van hoog niveau. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van elektrotechniek en passen deze toe in onze werkzaamheden.

Elektricien in Veenendaal

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe meterkast, verlichting wilt laten installeren of uw complete elektrische installatie wilt laten vervangen, bij Houtman Elektrotechniek bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en bieden passende oplossingen voor al uw elektrotechnische vraagstukken.

Bel onze storingsdienst

Naast onze installatiewerkzaamheden bieden wij ook diverse onderhouds- en reparatiediensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen van kapotte schakelaars, het verhelpen van storingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw elektrische installatie.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een erkende installateur met zegelrecht in Veenendaal? Neem dan contact op met Houtman Elektrotechniek. Wij staan u graag te woord en bieden u een vrijblijvende offerte op maat. Bel ons via 085 060 51 11 of vul ons contactformulier in. U kunt ook contact met ons opnemen voor een afspraak, dan komen wij direct bij u langs!

Neem nu contact op