24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Utrecht

Een ervaren elektricien in Utrecht

Uw zoektocht naar een vakkundige elektricien nabij Utrecht eindigt hier, want Houtman Elektrotechniek heeft de benodigde kennis en ervaring in huis voor uw elektrotechnisch project. Of dat nu een kleine klus of een groot, complex project is –onze elektriciens mét zegelrecht staan voor u klaar.

Neem nu contact op

Laat uw werkzaamheden in elektrotechniek over aan onze elektricien uit regio Utrecht

Komt u uit de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, Ede, Woudenberg of Arnhem? Dan helpen wij u graag bij het verwezenlijken van een van uw elektrotechnische projecten, zoals het vervangen van uw intercom. Houtman Elektrotechniek is een Sterkin installateur in Utrecht waardoor wij u de garantie geven dat er echt vakmanschap geleverd wordt. Ons zegelrecht stelt ons in staat om de hoofdzekering te mogen vervangen en de spanning veilig uit te schakelen wanneer bijvoorbeeld een groepenkast vervangen moet worden. Daarnaast schakelt u onze elektricien uit Utrecht ook in voor de volgende klussen op het gebied van elektrotechniek:

  • Storingen verhelpen
  • Professioneel advies
  • Kleine renovatiewerken
  • De aanleg van tuinverlichting
  • Het aanleggen van datanetwerken
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag een van de bovenstaande werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek laten uitvoeren door onze elektricien nabij Utrecht, Arnhem, Veenendaal of bijvoorbeeld Amersfoort? Bel bij een noodgeval met onze storingsdienst zodat wij snel naar een oplossing kunnen zoeken. Deze is 24/7 bereikbaar via 085-0605111 of vul ons contactformulier in. Heeft u geen spoed? Maak dan een afspraak via 0318-250010 of stuur een e-mail naar info@houtmanelektrotechniek.nl.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!