Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

zonnepanelen inspectie

Elektricien spoed

Heeft u een erkende elektricien nodig voor een spoedgeval? Dan staan de elektriciens van Houtman Elektrotechniek nabij Utrecht met de 24 uursservice voor u klaar. Wij kunnen bijna altijd dezelfde dag nog bij u langskomen om het probleem te bekijken en te verhelpen met een oplossing op maat. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een passende oplossing en staan wij met onze storingsdienst voor uw problemen met elektra voor u klaar! Waar kunnen wij u mee helpen?

Bel: 085 – 06 05 111

24 uursservice bij noodgevallen door onze elektriciens

U vraagt zich vast af voor wat voor noodgevallen op het gebied van elektriciteit u onze storingsdienst kunt bereiken. Dit is erg uiteenlopend, denk hierbij aan kortsluiting, een extra groep aan uw meterkast toevoegen, niet-werkende groepenkasten of stoppenkasten, problemen met de aardlekschakelaar of een plotselinge stroomuitval. Een storing in de elektra is uiteraard erg vervelend en daar wilt u niet te lang mee zitten. Onze erkende elektriciens met zegelrecht zullen u dan ook zo spoedig mogelijk helpen bij noodgevallen of spoedaanvragen. Daarom hebben de elektriciens van Houtman Elektrotechniek een 24 uursservice en zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Een razendsnelle storingsdienst voor uw problemen met elektriciteit

Het vervangen van een stop is natuurlijk iets wat u goed zelf kunt doen, maar complexe en grote storingen zijn een ander verhaal. Daarom kunt u altijd snel bij ons terecht middels onze storingsdienst voor uw elektra. Ruikt u bijvoorbeeld een brand vanuit de meterkast? Dan is snel schakelen van essentieel belang. Mocht er een storing zijn in uw elektriciteit, dan wilt u natuurlijk niet dat dit erger wordt. Neem contact op met onze storingsdienst wanneer u een elektricien met spoed naar uw elektriciteit wilt laten kijken en wij zorgen voor een snelle, maar passende oplossing op maat.

Neem met spoed contact op met onze elektriciens

Heeft u een spoedgeval in regio Utrecht en wilt u daar graag onze elektriciens voor inschakelen middels onze 24 uursservice? Wij hebben speciale meters die wij meenemen om uit te zoeken waar het probleem zich bevindt en hoe het is ontstaan. Op basis van de uitkomsten kunnen wij direct uw storing verhelpen op de best mogelijke manier. Mocht dit niet kunnen, dan bieden wij u een tijdelijke, passende oplossing aan. Onze storingsdienst voor problemen met uw elektra is voor noodgevallen bereikbaar en onze elektriciens staan met de 24 uursservice voor u klaar voor problemen met uw elektriciteit. Bel met onze storingsdienst voor uw elektriciteit of voor het maken van een afspraak naar 085 060 51 11 en wij horen graag waar u een elektricien met spoed voor nodig heeft.

Contact met Houtman Elektrotechniek via WhatsApp