24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Barneveld

Elektricien in Barneveld

Bent u op zoek naar een elektricien in Barneveld om uw groepenkast te vervangen of te moderniseren? Houtman Elektrotechniek geeft op de installatie van de groepenkast die u wilt vervangen één jaar garantie. Kies voor onze elektricien en ontvang een passende oplossing voor uw elektrotechnische problemen in regio Barneveld en Utrecht.

Neem nu contact op

Een elektricien in Barneveld voor het vervangen van uw groepenkast

Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw elektrotechnische projecten – of deze nu klein of groot zijn. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan voor zowel particulieren als zakelijke aanvragen paraat als uw elektricien in Barneveld. Wij zijn een Sterkin Erkend installateur op het gebied van elektriciteit, wat aangeeft dat wij opereren volgens de huidige norm en wetgeving. Daarnaast hebben wij ook zegelrecht, waardoor wij de hoofdzekering kunnen en mogen vervangen en de spanning veilig kunnen uitschakelen om bijvoorbeeld uw groepenkast te vervangen. Tevens beschikken we over kennis van de overige werkzaamheden binnen de elektrotechniek en schakelt u ons in voor keukeninstallaties, storingen, keuringen, camera-instellingen en nog veel meer.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Bel ons ook op bij noodgevallen

Als erkende elektricien zijn wij ook uw hulpverlener in Barneveld, Wageningen, Utrecht en omgeving wanneer u een storing heeft in de regio. Ruikt u een brandlucht of springt er een aardlekschakelaar aan? Bel ons op en wij zorgen ervoor dat uw storing zo snel mogelijk verholpen wordt. In veel gevallen is dit dezelfde dag nog mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0342-234111, maar u heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!