24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Apeldoorn

Elektricien in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een erkende elektricien in de omgeving van Apeldoorn? Bij Houtman Elektrotechniek helpen we u graag met het aanleggen van verschillende stroomvoorzieningen en zijn we gespecialiseerd in zowel kleine als complexe elektrotechnische projecten. Waar heeft u hulp bij nodig? Wij staan voor u klaar met onze uitstekende service.

Neem nu contact op

Uw betrouwbare elektricien in en nabij Apeldoorn

Houtman Elektrotechniek is als elektricien niet alleen in Apeldoorn actief, maar heeft een veel breder werkgebied. Wij helpen u ook graag met uw elektrotechnische projecten wanneer u in de omgeving van Ede, Arnhem, Veenendaal, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug of Wageningen woont. Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende oplossing en bieden u verschillende werkzaamheden aan, zoals:

  • Verbouwingen
  • Keukeninstallaties
  • Kleine renovatiewerken
  • Aanleggen van zonnepanelen
  • Aanleggen van tuinverlichting
  • Het aansluiten van elektriciteit
  • Het aanleggen van camera-installaties
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag ons om professioneel advies

Naast onze werkzaamheden als elektricien in en rondom Apeldoorn en Utrecht voorzien wij u ook graag van professioneel advies op maat. Wij leggen de focus op het leveren van de beste service om u van alle gemakken te voorzien. Heeft u vragen over de aansluiting van elektriciteit en zoekt u hiervoor een deskundige elektricien in en rondom Apeldoorn? Wij verzorgen graag de aanleg van uw groepenkasten of andere elektra. Neem telefonisch contact met ons op via 055-2340605 of vul het contactformulier op de website in. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!