24/7 bereikbaar voor spoed Erkend elektricien Altijd persoonlijk advies

Home » Elektricien Amersfoort

Elektricien in Amersfoort

Voor een elektricien in en nabij Amersfoort met veel kennis van de aansluiting van elektriciteit, zit u bij Houtman Elektrotechniek helemaal goed. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis schakelt u ons in van kleine tot aan complexe, grote projecten. Wij helpen u graag met de aansluiting van uw elektriciteit en nog veel meer. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem nu contact op

Een elektricien die voor u klaar staat in Amersfoort en omgeving

Bij Houtman Elektrotechniek hebben wij een uitgebreid werkgebied. Zo helpen onze elektriciens u graag in Amersfoort, maar ook wanneer u woonachtig bent in Arnhem, Utrecht, Wageningen, Apeldoorn, Ede of Veenendaal. Voor iedere elektrotechnisch probleem gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor u. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in verschillende soorten projecten waarbij wij met u meekijken naar de mogelijkheden, maar ook een perfecte installatie verzorgen. Wij helpen u graag met:

  • Keukeninstallaties
  • Camera-installaties
  • Storingen verhelpen
  • Domotica aanleggen
  • Kleinschalige renovaties
  • Groepenkasten vervangen
  • Het geven van professioneel advies
Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag een elektricien in Amersfoort inschakelen voor een van de bovenstaande werkzaamheden, zoals voor uw keukeninstallaties? Wij doen dit tegen een schappelijke prijs. Aan de hand van uw wensen stellen wij een vrijblijvende offerte op waardoor u niet voor verassingen komt te staan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033-2340605 of vul ons contactformulier in.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons nu!

085-0605111

We werken in heel Nederland. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

WIj zijn u graag van dienst!