Snel bereikbaar

Erkende keurmeester   Altijd persoonlijk advies

houtman homebanner

Eerste Bijzondere Inspectie (EBI)

Bij een Eerste Bijzondere Inspectie (EBI) wordt een aantal zaken onderzocht op het gebied van de aanleg van uw zonnepanelen installatie. Denk aan de geldende normen en het naleven van de instructies van de fabrikant. Wenst u direct een offerte voor een eerste bijzondere inspectie? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Vrijblijvende offerte opvragen

EBI keuring

Onze ervaren inspecteurs controleren bij een EBI keuring op kwaliteit. Zo wordt er gekeken naar de aansluiting, het gebruik van verschillende materialen en ook hoe deze zijn toegepast op de elektrische installatie. Een EBI wordt toegepast als eerste inspectie en kan worden uitgevoerd op zowel nieuwe installaties als op bestaande installaties welke niet eerder geïnspecteerd zijn.

EBI inspectie

Tijdens een EBI inspectie kijkt een inspecteur ook bij welke condities een zonnepanelen installatie opnieuw moet worden gekeurd. Dat wordt vastgelegd in een basisverslag. Aan de hand van dit verslag kan het onderhoud in de toekomst worden uitgevoerd.

EBI keuring uitvoeren bij Houtman Elektrotechniek

Wilt u graag een EBI keuring uit laten voeren bij Houtman Elektrotechniek? Onze vakmensen staan voor u klaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Klanttevredenheid en service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op 085 060 51 11 of ons contactformulier in te vullen.

Contact opnemen