Loading...

Aanleg (buiten)verlichting

Verlichting heeft alles te maken met sfeer, zowel binnen als buiten. Uiteraard moet de bedrading netjes zijn weggewerkt, maar verlichting op de juiste plaatsen, al dan niet dimbaar, brengt sfeer aan in en om het huis. Ook nu met de zomer voor de deur, is het een leuk moment om de verlichting in de tuin eens aan te pakken, zodat u heerlijk kunt genieten van de zomerse avonduren.

Binnenverlichting

Op het gebied van binnenverlichting kunnen we u helpen met allerhande projecten. Wilt u inbouwspots in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken, heeft u een kamer verbouwd en zijn er nieuwe contactpunten nodig voor de verlichting of heeft u vragen van andere aard die gerelateerd zijn aan verlichting? Ook dan kunt u ons benaderen. Wij voorzien u graag van informatie.

Buitenverlichting

De avonden worden weer langer en het weer zorgt ervoor dat het steeds aangenamer is om in de tuin te gaan zitten. Het enige wat misschien nog ontbreekt, is sfeerverlichting op de juiste plaatsen. We zijn u daarbij graag van dienst, zodat u ook in de zomermaanden een heerlijk zitje buiten hebt.